L.Hardeman Installatiebedrijf

8 / 10.0
(5 stemmen)
Beukenlaan 20
8072DJ Nunspeet
Nederland

Show phone number, website and email address...
Phone: (+31) 0650548312
Web:
Email address: Stuur een berichtL.Hardeman@chello.nl
52.3802615.792755
5 4 8
Average rating out of 5 votes

Company description

CV
Centrale verwarming is de meest toegepaste verwarmingstechniek bij nieuwbouw van huizen. Dat is logisch, want de CV-installatie staat garant voor een behaaglijke temperatuur in elk jaar getijde. Wij maken gebruik van CV-ketels van Bosch of Nefit, omdat deze ketels kwalitatief zeer goed zijn, en een lange levensduur hebben. Bovendien zijn deze ketels zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Welke CV-ketel het best bij uw situatie past is afhankelijk van bijvoorbeeld gezinsgrootte, grootte van het huis, enz. Wij adviseren u graag persoonlijk of u het best een HR-ketel, een combi-ketel (met ingebouwde boiler) of een CV-ketel met een indirect gestookte boiler kunt gebruiken.

De temperatuurregeling kan geschieden door middel van een ruimtethermostaat, een klokthermostaat, thermostatische radiatorkranen of een weersafhankelijke regeling. Een ruimtethermostaat probeert de temperatuur zo goed mogelijk rond een bepaalde waarde te houden. Een klokthermostaat doet dit ook, maar heeft als toegevoegde waarde dat u bijvoorbeeld kunt instellen dat vanaf 7.00 uur tot 23.00 uur het huis verwarmd moet worden. Thermostatische radiatorkranen maken het mogelijk de temperatuur nog nauwkeuriger, per vertrek te regelen. De weersafhankelijke regeling ten slotte past de temperatuur aan aan de buitentemperatuur en zal daardoor bij relatief warm weer een lagere temperatuur bereiken Het gevolg is een lagere gasrekening. Neem alvast een virtueel kijkje op onze website.
De CV-ketel is een gecompliceerd en duur apparaat. Daarom is het bijzonder zinvol deze op gezette tijden, bijvoorbeeld jaarlijks te laten controleren. Installatiebedrijf L.Hardeman heeft hiervoor een contract. Dit betekent dat uw CV-ketel eenmaal per jaar grondig wordt nagekeken en schoongemaakt. Bovendien kunt u in het geval van storingen 24 uur per dag een beroep op ons doen. Hierbij hoeft u geen voorrijkosten te betalen.


Loodgieter
Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief whirlpool en/of stoomcabine. In onze 3D presentatie hebben wij diverse badkamers en badmeubels om een beeld te geven van de mogelijkheden op dit gebied. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. Ook het uitproberen van whirlpools behoort tot de mogelijkheden.

Voor uitleg, ontwerp en advies bij uw keuze zijn er zowel bij ons, als bij showrooms van leveranciers van ons deskundigen aanwezig die u onder het genot van een kopje koffie te woord staan.

Gas
Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt.Onze taak hierin is er voor te zorgen dat de gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Als erkend installatiebedrijf kunnen wij dan ook, van ontwerp tot aanleg, grote en kleine gastechnische installaties voor u verzorgen.

Samenvattend: Wij verzorgen de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van:
•Centrale verwarmingsinstallaties
•Lokale verwarmingsinstallaties
•Hetelucht verwarming
•Warmwater voorzieningen
•Keukenaansluitingen
Voor zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Attributes

Plumbing:
Frozen pipes
Gas
Heating
Industry
Private
Roofing
Sewage
Water
Properties and Services:
24 hour service
Boilers
Central heating
Drainage services
Emergency service
Fix clogged drains
Fix glogged sewer line
Gas heaters
Geisers
Install electrical wiring
Installation
Intergas
Leaks
Maintenance service
Mechanical cleaning
Nefit
Odor detection
Repairs
Sales
Sewer cleaning
Sewer inspection
Sewer TV inspection
Vaillant

Post a review

XYP_FOUND NEARBY

Hofman Totaal Installatie(7.6/10.0)0.5km
Nunspeet - Bloemhofweg 14
 
 
Harry Sterkenburg(7.8/10.0)1km
Nunspeet - Bergakkerweg 33
 
 
Hellebrekers Technieken(8.4/10.0)1.6km
Nunspeet - Marconiweg 28
Plumbing: Climate control, Heat recovery, Industry, Projects, ...
Properties and Services: Installation
 
 
De Loodgieter van Sloten(6.6/10.0)1.9km
Nunspeet - Industrieweg 60E
 
 
W van Veldhuizen(7.6/10.0)2.1km
Nunspeet - Pascalweg 15
 
 
Fixxers bv(7.8/10.0)2.4km
Nunspeet - Amperestraat 11
Fixxers BV heeft een landelijk dekkend netwerk op het gebied van Loodgieters. Voor contact met Fixxers, bel 0900 600 6000 of kijk even op de site: http://www.fixxers.nl!...meer...
Plumbing: Heating, Roofing, Sanitair, Water, ...
Properties and Services: 24 hour service
 
 
P. Sterkenburg Service & Onderhoud(7.2/10.0)2.6km
Nunspeet - Hardenbrinkweg 43
Welkom. Mijn naam is Peter Sterkenburg en ik ben de eigenaar van het gelijknamige loodgietersbedrijf in Nunspeet dat inmiddels al 122 jaar een familiebedrijf is. Jaarlijks kiezen vele nieuwe en bestaande klanten voor ons vakmanschap en de zekerheid van onze 24-uur service. U bent dus voor storingen...meer...
Plumbing: Bathrooms, Convector heaters, Repairs, Shower bases, ...
Properties and Services: Boilers, Geisers, Maintenance service, Waste pipe, ...
 
 
Installatiebedrijf Ponsteen(7.8/10.0)2.9km
Hulshorst - Harderwijkerweg 217
 
 
Klusbedrijf v/d Langemheen(7.2/10.0)3.3km
Doornspijk - Knibbelweg 2
 
 
B. Grootkarzijn Loodgieter(8.2/10.0)4.7km
Doornspijk - Veldweg 56
 
 
Struik Technisch Installatiebedrijf(8.2/10.0)5.9km
'T Harde - Koeweg 7
 
 
B. Compaijen(7.8/10.0)6.2km
Doornspijk - Goorweg 24A
 
 

Plaatsen in de buurt

'T Harde - Biddinghuizen - Doornspijk - Elburg - Elspeet - Harderwijk - Hierden - Hulshorst - Oldebroek - Oosterwolde Fr